dijous, 16 de desembre del 2010

Avui us explicaré com fer un videoclip amb el Movie Maker i després de un cop fet penjaro al youtube.
Primer de tot he triat la cançó que m'agradava, un cop que he triat la cançó he buscat la lletra per veure una mica de que va i doncs tot seguit buscar imatges que vagin amb la cançó.
Després amb el programa Movie Maker he anat possant les imatges ordenades amb la musica, tot seguit quant he acabat el video ho he guardat.
Després he creat un compte youtube amb les meves dades i he pujat el video.
Espero que ús agradi.
Un petó.



dimecres, 17 de novembre del 2010


Hola,avui us explicaré com podem fer vídeos de manera on-line, i nosaltres ho hem fet amb dos programes diferents.
-slipe.com
-imageloop.comUs explicaré primer de tot el slipe com funciona.
Primer de tot tens que donar a buscar i allà tot seguit busques les imatges, i li dones carregar,( alomillor triga una mica en carregar-se).Després li dones a canviar els temes,fons,etc...
Un cop has posat tots els afectes que volies li dones a guardar,doncs quant és carrega et dona un codi com per saber que ja s'ha carregat,doncs aquest codi ho poses al bloc i és carrega.
D'esprès  imageloop és molt semblant al slipe,però en canvi aquest està en anglès i l'altre està en castellà. També en l'imageloop hi uns altres efectes per les imatges,però les demés cosses són iguals,et dona el codi igual per carregar-lo



dimecres, 13 d’octubre del 2010

SISTEMA OPERATIU






 

-Què és un sistema operatiu?
El sistema operatiu és el conjunt dels diferents programes que controlen el funcionament d'un ordinador. Les seves funcions, entre d'altres, consisteixen a gestionar les transferències d'informació internes, procurar la comunicació de l'ordinador amb els operadors, controlar l'execució dels programes amb la detecció dels errors, encadenar automàticament les feines.
-Per que serveix?
Una de les principals funcions és fer funcionar l’operació del maquinari, de manera que els diversos programes siguin més fàcils per les aplicacions.

-Tipus de sistemes operatius:
Un sistema operatiu ofereix diferents serveis als usuaris per facilitar d’informació amb l’ordinador.
Els sistemes operatius més coneguts són els següents:

-Windows 95: El 1995, Microsoft va introduir una nova i millorada versió del Windows 3.1. Les millores d'aquest SOTA inclouen suport multitasques i arquitectura de 32 bits, permetent així córrer millors aplicacions  per millorar l'eficàcia del treball
-Mac OS: Les computadores Macintosh no serien tan populars com ho són si no      tinguessin el Mac VOSALTRES com a sistema operatiu de planta. Aquest sistema operatiu és tan amigable per a l'usuari que qualsevol persona pot aprendre a usar-lo en molt poc temps. D'altra banda, és molt bo per organitzar arxius|arxivaments i usar-los de manera eficaç. Aquest va ser creat per Apple Computer.
-Unix: El sistema operatiu UNIX va ser creat pels laboratoris Bell de AT&T el 1969 i és ara usat com una de les bases per a la supercarretera de la informació. Unix és un SO multiusuari i multitasca, que corre en diferents computadores, des de supercomputadores, Mainframes, Minicomputadores, computadores personals i estacions de treball.

dijous, 23 de setembre del 2010

PRESENTACIÓ

Hola! Sóc la Belén de 4t d'ESO  de l'escola Sant Antoni Maria Claret i m'he fet aquest blog per a la classe d'optativa d'informàtica.En aquest blog hi possarem totes les cosses que farem i guardar-ho per recordar tot allò que hem fet l'ultim any a l'escola.
Bueno espero que ús agradi,unpetó.